High-performance innovation

På vores workshops lærer dit team at blive high-performance innovatorer
– til gavn for samarbejdet og bundlinien!

Alle mennesker arbejder med problemløsning og innovation på forskellige måder. Ved at forstå din, og dine teammedlemmers tilgang til innovation, kan du komme i mål med idéer der skaber reel værdi for virksomheden.

Vi ved, at teams er bedre til at innovere end enkeltpersoner. I hvert fald når de fungerer.

Målet for alle teams, der arbejder med problemløsning, strategi eller innovation, er værdiskabende løsninger.

Men det kan være sværere end det måske lyder. Mangelfuld research, for få gode idéer, for lidt fokus på at udviklet idéen og gjort den realiserbar, eller manglende evner at få implementeret idéen, spænder alle ben for en succesrig innovationsproces. Hertil kommer selve samarbejdet teammedlemmerne imellem.

Gå på opdagelse i vore workshops

Tag hul på jeres innovative fremtid
På denne 3-timers workshop, får du en smagsprøve af hvor potent Jeres innovative fremtid kan blive. Vi hjælper jer frem til en brugbar løsning ved hjælp af vores simple og effektive metoder.
SE MERE HER
Byg et suverænt innovativt team
4-5-timers workshop, som lærer medlemmerne af teamet med at forstå sin egen, og de andre medlemmers værdi i en innovationsproces. Et godt værktøj til al fremtidig samarbejde. 
SE MERE HER
Find din næste forretningssucces
To-dags workshop, som klæder dig og dit team på til at idéudvikle på en praktisk og effektiv måde. Styrk din virksomhed gennem innovation, og få din næste forretningssucces med hjem.
SE MERE HER
Disrupt din virksomhed!
Brug 1 dag på at vende verden på hovedet, og leg med alle de mulige/umulige måder din virksomhed kan udkonkurreres! Måske er dit næste forretnings-
gennembrud gemt netop her!
SE MERE HER
Opdag din unikke innovationsprofil
Brug 4 timer med fokus på kompetenceudvikling inden for innovation. Du bliver en stærkere idéudvikler og problemløser, både på egen hånd og sammen med andre. Bliv klædt på til tidens krav!
SE MERE HER
Marianne Hejlsberg
Marianne Hejlsberg
Tel. +45 26 25 24 60

Marianne er certificeret Foursight facilitator og innovative coach. Hun er uddannet Creative Art Director i reklamebranchen, og har en livslang erfaring i at få kreativitet og ideer til at blomstre og bære frugt. Hun har arbejdet målrettet med innovation siden 2008, og har været selvstændig siden 2000 med Art Direction, idé- og konceptudvikling.
Marianne er på samme tid kreativ og idérig, og struktureret og grundig. Hun sikrer at der arbejdes med alle faser af innovationsprocessen, og at alle teammedlemmer forstår deres unikke rolle og bidrag.

Anna Hejlsberg
Anna Hejlsberg
Tel. +45 41 41 50 49

Anna hjælper ejerledere med at styrke og udvikle deres virksomheder.
Hun er specialist på forretningsudvikling og salgsstrategi, og har bred erfaring som teamleder, ejerleder og konsulent i SMV’er. Hun er aktiv i adskillige bestyrelser og Advisory Boards.
Anna er vant til at facilitere workshops, og er uddannet facilitator og coach. Hun “lytter indenom”, og skaber fælles fodslaw i teamet.
Anna sætter sig ind i kundens unikke situation, tænker i helheder, forretningsudvikling, og sikrer eksekvering og værdiskabelse.

Vi tror på at din virksomhed har det som skal til at innovere indefra!
Tror du også på det?

Ring til os for en uforpligtende samtale
på +45 26 25 24 60 / +45 41 41 50 49

ELLER SEND OS EN MAIL