5-timer workshop. Se jeres potentiale i et helt nyt lys!

Hvem skal finde jeres næste forretningssucces – lederteamet, udviklingsafdelingen, bestyrelsen eller et team sammensat på tværs af organisationen?

På denne workshop hjælper vi jer til at komme i mål – uanset hvilke teams i sammensætter!

Vi lægger individuelle innovationsprofiler, teamprofiler samt en innovativ profil for hele virksomheden! Det er en øjenåbner, som får jer til at se jeres potentiale i et helt nyt lys. Vil du vide mere om hvad et innovativt team er? Læs vores blog: Innovative teams

I kommer også ud på træningsbanen! Med udgangspunkt i en af jeres egne problemstillinger, hjælper vi jer frem til en brugbar løsning ved hjælp af vores effektive og simple metoder og processer.

Når workshoppen er færdig, vil I have en helt nyt og klart syn på hvordan I skal arbejde sammen om jeres mål, og hvordan I kommer sikkert fra start til slut.

Ønsker du et forløb, hvor du får din næste forretningsidé med hjem, klar-til-at implementere, skal du på vores 2-dages workshop, Praktisk idéudvikling og innovation. Læs om workshoppen her.

Skab innovation, der kan ses på bundlinien, og udnyt din virksomheds indtjeningspotentiale.
Ring +45 26 25 24 60

5-timers workshop

kr.1995,-pr. pers. (min. 4 pers.)
 • Individuel Foursight tænkeprofil måling
 • Foursight Team profil (virksomhedsprofil)
 • Indførsel i Foursight innovation processen
 • Vi arbejder på at løse en problemstilling med udgangspunkt i vores teknikker og metoder
 • Online spørgeskema, individuel debriefing, værkstøjskasse og dokumentation er inkluderet
 • Alle priser er eks. moms & kørsel

Se også vore andre tilbud…

Opdag jeres innovative potentiale

3-timer intro-workshop

SE MERE HER

Find din næste forretningssucces

2-dags workshop

SE MERE HER

Disrupt din virksomhed!

1-dags workshop

SE MERE HER

Opdag din unikke innovationsprofil

4-timers workshop

SE MERE HER

Hvad kan du forvente af vores workshop?

1 dag med kompetenceudvikling inden for innovation, aha-oplevelser, og varigt udbytte for virksomheden. Når I går hjem, er I bedre klædt på til at møde tidens krav om konstant udvikling.

På workshoppen underviser og guider vi dit team gennem innovationsprocessen fra problemstilling til udvikling og implementering af idéer der skaber reel værdi i virksomheden. Vi arbejder både med hvert teammedlem, og med teamet som helhed.

Dit team lærer at følge Foursights innovationsproces. Fousights innovationsproces understøtter, trin for trin, idéudviklingsprocessen, og er nem at arbejde med.

Metoden er et brugbart og et solidt grundlag for jeres udviklingsarbejde fremover.

I løbet af vores workshop får I:

 • et team der er klædt på til innovation
 • udviklet et mindset i teamet, hvor innovation bliver en naturlig del af virksomhedens hverdag
 • styrket samarbejdet i teamet
 • et grundlag og en metode til at styrke udviklings- eller problemløsningsprocessen, fra behov til implementering
 • klarlagt hvert medlem af teamets innovative profil
 • en fælles forståelse for hvert profils styrker i udviklings- eller problemløsningsprocessen
 • hands-on øvelser
 • aha-oplevelser og god stemning undervejs.

Hvad gør vi?

Vi hjælper medlemmerne af teamet med at forstå jeres egen, og de andre medlemmers værdi i en udviklings- eller problemløsningsproces. Ved at kende hvert enkelt teammedlems innovative profil, får I et overblik over hvor i processen medlemmets energi kan forventes at være høj, og hvor der kan opstå døde punkter, eller eventuelle samarbejdsvanskeligheder.

Hvordan foregår det?

Inden workshoppen afklares hvert teammedlems innovationsprofil, og på workshoppen får du indblik i profilerne, og hvad de betyder for teamets potentiale, og potentielle udfordinger. Hver deltager skal inden workshoppen udfylde et online spørgeskema, som tager ca. 10 minutter.

Vi guider dit team gennem de 4 innovationsfaser

 • analyse og udforskning af problemstillingen eller potentialet
 • idé-generering
 • udvikling og modning af løsninger
 • implementering

Vi hjælper med at overkomme forhindringer i innovationsprocessen, og kommer eventuelle konflikter i forkøbet. Undervejs bliver det tydeligt for teamet, hvad der er særligt vigtigt i forhold til hvert medlems indsats, for at du kan komme helt i mål med kreativ idéudvikling og problemløsning. Kompetencer der er uundværlige for vækst i virksomheden, fordi forandring og udvikling er et livsvilkår idag.

Du får samtidig adgang til en omfattende værkstøjskasse, og fuld adgang til teamets og hvert medlems profiler.

Hvilken metode?

Vi tager udgangspunkt i den anerkendte metode Foursight Thinking Profile, der er udviklet i USA.

Foursight hjælper dit team gennem en innovationsproces, ved at skabe bevidsthed om hvor det enkelte teammedlems energi ligger i innovationsprocessens fire faser.

Metoden er simpel, nem at lære og huske, og skaber en stor aha-oplevelse både hos den enkelte og i teamet som helhed.

Med workshoppen følger en omfattende værktøjskasse til videre brug.

Marianne Hejlsberg
Marianne Hejlsberg
Tel. +45 26 25 24 60

Marianne er certificeret Foursight facilitator og innovative coach. Hun er uddannet Creative Art Director i reklamebranchen, og har en livslang erfaring i at få kreativitet og ideer til at blomstre og bære frugt. Hun har arbejdet målrettet med innovation siden 2008, og har været selvstændig siden 2000 med Art Direction, idé- og konceptudvikling.
Marianne er på samme tid kreativ og idérig, og struktureret og grundig. Hun sikrer at der arbejdes med alle faser af innovationsprocessen, og at alle teammedlemmer forstår deres unikke rolle og bidrag.

Anna Hejlsberg
Anna Hejlsberg
Tel. +45 41 41 50 49

Anna hjælper ejerledere med at styrke og udvikle deres virksomheder.
Hun er specialist på forretningsudvikling og salgsstrategi, og har bred erfaring som teamleder, ejerleder og konsulent i SMV’er. Hun er aktiv i adskillige bestyrelser og Advisory Boards.
Anna er vant til at facilitere workshops, og er uddannet facilitator og coach. Hun “lytter indenom”, og skaber fælles fodslaw i teamet.
Anna sætter sig ind i kundens unikke situation, tænker i helheder, forretningsudvikling, og sikrer eksekvering og værdiskabelse.