Hi!

Vi er Hejlsberg Innovate

Vi sammenfatter Hejlsberg Innovate til HI. HI er både en hilsen, et HIgh five, og en invitation til samarbejde.
Og så definerer HI det vi står på mål for: HIgh performance innovation.

Hejlsberg og Hejlsberg går forrest med vores passion og kompetencer. Vi vækker, og udvikler, din og dit teams passion og kompetencer for innovation. Sammen er vi et kraftcenter af energi! Du får overskud og tryghed i virksomheden, og bliver klædt på til fremtiden, når du innoverer indefra – og det hjælper vi dig med.

Idag er innovation en nødvendighed. Og skal virksomheden fremtidssikres, skal innovation gøres til en naturlig del af hverdagen. Hejlsberg Innovate gør innovation tilgængelig for alle. Vores tilgang til innovation er enkel, let at forstå og arbejde med, og er super effektfuld.

Læs mere om vores metode her

Vores workshop- og sparringsforløb er fyldt med energi – energi der omsættes til fremdrift og resultater.
Kompetencerne gør det muligt, og passionen gør det selvfølgeligt.

Læs mere om vores workshops her

Marianne Hejlsberg
Marianne Hejlsberg
Tel. +45 26 25 24 60

Marianne er certificeret Foursight facilitator og innovative coach. Hun er uddannet Creative Art Director i reklamebranchen, og har en livslang erfaring i at få kreativitet og ideer til at blomstre og bære frugt. Hun har arbejdet målrettet med innovation siden 2008, og har været selvstændig siden 2000 med Art Direction, idé- og konceptudvikling.
Marianne er på samme tid kreativ og idérig, og struktureret og grundig. Hun sikrer at der arbejdes med alle faser af innovationsprocessen, og at alle teammedlemmer forstår deres unikke rolle og bidrag.

Anna Hejlsberg
Anna Hejlsberg
Tel. +45 41 41 50 49

Anna hjælper ejerledere med at styrke og udvikle deres virksomheder.
Hun er specialist på forretningsudvikling og salgsstrategi, og har bred erfaring som teamleder, ejerleder og konsulent i SMV’er. Hun er aktiv i adskillige bestyrelser og Advisory Boards.
Anna er vant til at facilitere workshops, og er uddannet facilitator og coach. Hun “lytter indenom”, og skaber fælles fodslaw i teamet.
Anna sætter sig ind i kundens unikke situation, tænker i helheder, forretningsudvikling, og sikrer eksekvering og værdiskabelse.

Vi tror på at din virksomhed har det som skal til at innovere indefra!
Tror du også på det?

Ring til os for en uforpligtende samtale
på +45 26 25 24 60 / +45 41 41 50 49

ELLER SEND OS EN MAIL